Aktiviteter

Sett seil med M/S Kleppfisk 2

Sett seil med M/S Kleppfisk 2 for en uforglemmelig reise gjennom Sunnmøres vakre skjærgård. Fra historiske fiskevær til fjordfiske og guidede turer, med M/S Kleppfisk kan du utforske Rundes kystlinje og dykke inn i maritime eventyr.

Utforsk sunnmøres majestetiske skjærgård 

M/S Kleppfisk 2 tilbyr unike turer rundt Sunnmøres rike kystlinje, hvor du kan utforske gamle fiskevær og handelssteder fra en tid hvor sjøveien var livsnerven i regionen. Å reise med båt gir deg rask tilgang til skjulte perler langs kysten som ofte er utilgjengelige med bil. M/S Kleppfisk 2 tar på seg oppdrag på forespørsel, alt fra fisketurer i fjorden for turister og entusiaster, til skreddersydde guidede turer i de vakre kyst- og fjordområdene på Sunnmøre.

En historisk sjøreise

Med M/S Kleppfisk 2 kan du bli med på en uforglemmelig tur på en tradisjonsrik båt som tar deg med på en reise gjennom skjærgårdens rike maritime natur full av minneverdige opplevelser. Denne klassiske fiskebåten tilbyr både lokale og besøkende en unik mulighet til å utforske kystlinjen og de nærliggende øyene. Fra det øyeblikket du stiger ombord på M/S Kleppfisk 2, vil du føle fjordens sus. Båten er utstyrt med moderne bekvemmeligheter for gjestenes komfort, inkludert køyer, toalett, ferskvann, kjøleskap og kokebluss. 

Sightseeing og fisketurer

Bli med fra ytterst i havgapet og seil gjennom den fortryllende skjærgården med små øyer og holmer, og videre inn i dype fjorder omkranset av majestetiske fjell. Hvert stopp er en ny mulighet til å utforske og oppleve regionens nydelige landskap og flotte omgivelser. For fiskeentusiaster tilbyr vi turer med utgangspunkt i Ulsteinvik, hvor det er kort vei til fremragende fiskeområder. Selv om vi ikke kan garantere fangst, lover vi en uforglemmelig naturopplevelse som skaper varige minner for både store og små.

Transport til Nordvestlandets beste fjellturer

M/S Kleppfisk 2 er også ditt springbrett til noen av de beste fjellturene på Nordvestlandet. Vi tar deg med til startpunktene for berømte fjellturer som Urkeegga, Saksa, Slogen, Rundefjellet, Godøyfjellet, Rørsethornet og Vikefjellet, hvor du kan oppleve noen av Norges mest spektakulære utsikter.

Opplev Sunnmøre med M/S Kleppfisk

M/S Kleppfisk 2 er ikke bare en transportmetode; det er en bro til unike opplevelser på sjøen langs den norske kysten. Turene er perfekte for alle aldre og gir gode fiskemuligheter for både erfarne og uerfarne fiskere. Enten du er ute etter en rolig og fin dag på sjøen, en aktiv dag med fiske eller,  ønsker å oppleve det lokale dyrelivet på nært hold eller vil på en utfordrende fjelltur, tilbyr M/S Kleppfisk 2 en reise som garantert vil berike ditt besøk på Runde. Velkommen ombord til å oppleve den vakre skjærgården og det rike dyrelivet på Sunnmøre!

Er du interessert?

Hvis du er nysgjerrig på våre aktiviteter og ønsker mer informasjon, ikke nøl med å sende oss en forespørsel.
Send forespørsel
Tilbakemeldinger

Hva våre gjester har å si

Bestill nå

Bestill ditt eventyr i dag!

Er du klar for ditt neste øy-eventyr? Bestill overnatting hos Runde Panorama nå og sikre deg et behagelig opphold. Gled deg til luksus, spektakulær natur og uforglemmelige opplevelser!