Aktiviteter

Sunnmørsbadet – Bading og moro for hele familien

Opplev gleden ved Sunnmørsbadet. Ta med familien til Sunnmørsbadet for en dag full av vannaktiviteter, bading og moro i et miljø som er perfekt for både lek for barna og avslapning for de voksne.

Svømming og familievennlig moro 

Besøk Sunnmørsbadet for en dag fylt med moro og aktiviteter for hele familien! Perfekt plassert i nærheten av Runde Panorama, tilbyr Sunnmørsbadet flotte fasiliteter for både bading, svømming, lek og avslapning. Sunnmørsbadet er det ideelle stedet for alle som er glad i vann, uansett alder. Med flere svømmebasseng som passer for ulike aktiviteter, både et avslappende bad, konkurransesvømming og lek i vannet, her er det noe for enhver smak. Sunnmørsbadet sikrer en trygg og innbydende atmosfære der barn kan utfolde seg og voksne kan slappe av og kose seg i det deilige vannet.

Aktiviteter for barn

Barn vil elske de forskjellige aktivitetene Sunnmørsbadet har å tilby. Fra sklier som går ut i vannet, stupetårn og bølgebasseng med strøm, til barnebasseng og gøyale fontener spesielt for de yngre besøkende, er det rikelig med muligheter for lek og moro under tilsyn av kvalifisert personale.

Tilgjengelighet og fasiliteter

Sunnmørsbadet er utstyrt med toppmoderne fasiliteter for å sikre en behagelig opplevelse for alle besøkende. Her finner du et velværebasseng med massasje og en rolig og innbydende stemning, boblebad med bobler og varmt og deilig vann, barnelagune, steambad, badstue og mye mer. Sunnmørsbadet har også en kafé som tilbyr både mat og drikke, som gjør det enkelt å tilbringe hele dagen her.

Besøk Sunnmørsbadet for en morsom og avslappende dag med svømming og lek. Enten du er på utkikk etter et sted å kjøle deg ned på en varm sommerdag eller en munter arena for hvor barna kan kose seg, er Sunnmørsbadet det perfekte valget for deg som er gjest hos Runde Panorama.

Er du interessert?

Hvis du er nysgjerrig på våre aktiviteter og ønsker mer informasjon, ikke nøl med å sende oss en forespørsel.
Send forespørsel
Tilbakemeldinger

Hva våre gjester har å si

Bestill nå

Bestill ditt eventyr i dag!

Er du klar for ditt neste øy-eventyr? Bestill overnatting hos Runde Panorama nå og sikre deg et behagelig opphold. Gled deg til luksus, spektakulær natur og uforglemmelige opplevelser!