Runde Panorama

Lær mer om hvem vi er og hva vi tilbyr

Velkommen til Runde Panorama - et sted hvor venner, bedrifter og familier samles for å skape uforglemmelige opplevelser og langvarige minner. Våre hytter er designet av kreative designere og realisert av dyktige entreprenører, omgitt av et fortryllende landskap.
Bilde av hytten Highlight View som leies ut av Runde Panorama.
Vår visjon

Moderne design og komfort kombinert med nydelig norsk natur

Runde Panorama ble til fra en visjon om å tilby en unik ferieopplevelse som kombinerer luksus med det spektakulære landskapet på Runde. Med hjelp fra engasjerte designere og entreprenører har vi skapt et tilfluktssted som ikke bare respekterer det omkringliggende miljøet, men også forsterker opplevelsen av det.

Våre hytter er designet for å smelte harmonisk sammen med de flotte naturomgivelsene, samtidig som de tilbyr all moderne komfort. Hver hytte er håndlaget av lokale håndverkere. Innendørs finner du en stilren skandinavisk estetikk, varme fra en naturlig peis, og store vinduer som rammer inn det dramatiske landskapet utenfor.
Aktiviteter

Uforglemmelige opplevelser på Runde

Med oss får du mer enn bare overnatting. Runde tilbyr et bredt spekter av aktiviteter som lar våre gjester dykke ned i øyas rike natur og historie, og som gir deg muligheten til å oppleve det lokale dyrelivet på nært hold. Fra guidede turer og skattejakten etter den berømte Rundeskatten, til observasjon av lundefugler og opplevelser på havet, på Runde venter uforglemmelige opplevelser for enhver gjest.

For oss er samspillet mellom gjestene, samfunnet og naturen viktig. Runde Panorama tilbyr ikke en ferie, men en totalopplevelse der luksus, eventyr og komfort går hånd i hånd. Hver dag jobber vi for å sikre at våre gjester ikke bare kommer til et overnattingssted, men en behagelig atmosfære hvor de kan skape varige minner og få et komfortabelt opphold. Velkommen til Runde Panorama – hvor ditt neste eventyr venter.
Lundefugl på Runde.
Tilbakemeldinger

Hva våre gjester har å si

Bestill nå

Bestill ditt eventyr i dag!

Er du klar for ditt neste øy-eventyr? Bestill overnatting hos Runde Panorama nå og sikre deg et behagelig opphold. Gled deg til luksus, spektakulær natur og uforglemmelige opplevelser!