Runde Panorama

Bedriftsløsninger ved Runde Panorama

Vi kan tilby fantastiske muligheter når det kommer til overnatting og opplevelser skreddersydd for bedrifter som søker det perfekte stedet for møter, teambuilding og firmasamlinger, omgitt av storslagen natur og moderne fasiliteter.
Overnatting og fasiliteter

Overnatting og fasiliteter tilpasset bedrifter 

På Runde Panorama kan vi tilby bedrifter fantastiske muligheter for både overnatting og unike opplevelser. Enten det gjelder ledersamlinger, teambuilding, jobbturer, sommerfester eller julebord, tilpasser vi våre tjenester for å møte dine behov.

Våre moderne og luksuriøse hytter gir den perfekte rammen for både avslapning og hygge med kolleger, med moderne fasiliteter, høyhastighets internett og komfortable oppholdsrom.
Mat og aktiviteter

Mat og aktiviteter for bedrifter

Vi forstår viktigheten av god mat og drikke i enhver sosial sammenkomst. Derfor kan vi guide deg til skreddersydde matopplevelser etter ethvert ønske eller behov. På Runde får du tilgang til unike matopplevelser hvor de bruker kun de beste, lokale ingrediensene for å skape minneverdige måltider som vil begeistre både deg og dine kolleger.

Aktiviteter og teambyggende øvelser er avgjørende for et suksessfullt jobbarrangement, og Rundes brede utvalg av tilbud inkluderer alt fra naturbaserte aktiviteter som fugletitting og guidet tur til den berømte Rundeskatten, til ulike eventyr på sjøen. Vi kan også tilby tilpassede opplevelsespakker for bedrifter som fremmer samarbeid og moro.
Bedriftsløsninger

Bedriftsløsninger hos Runde Panorama

Runde Panorama ønsker å være din partner for en uforglemmelig opplevelse, der naturlige omgivelser og førsteklasses fasiliteter går hånd i hånd. Dersom dere har spesielle behov eller ønsker å tilrettelegge i forhold til mat eller aktiviteter, er vi mer enn gjerne behjelpelige. Ta kontakt med oss for et vellykket bedriftsarrangement.
Tilbakemeldinger

Hva våre gjester har å si

Bestill nå

Bestill ditt eventyr i dag!

Er du klar for ditt neste øy-eventyr? Bestill overnatting hos Runde Panorama nå og sikre deg et behagelig opphold. Gled deg til luksus, spektakulær natur og uforglemmelige opplevelser!