Runde Panorama

Lokale kulinariske matopplevelser på Runde

Nyt autentiske matopplevelser på Runde med fokus på sesongbaserte råvarer og sjømat. Utforsk våre nærliggende restauranter for lokale delikatesser og måltider.
Kulinarisk opplevelse

Kulinariske opplevelser på Runde

Når du besøker Runde, forbered deg på en kulinarisk reise som engasjerer alle smaksløkene. Øya, med sin unike beliggenhet og rike maritime historie, tilbyr en spennende blanding av tradisjonelle og moderne matopplevelser. Her kan du dykke ned i et hav av smaker, der lokal sjømat spiller hovedrollen, støttet av ferske, sesongbaserte råvarer hentet direkte fra det omkringliggende havet. På Runde er sjømat mer enn bare mat, det er en del av kulturen. Opplev autentiske smaker gjennom restauranter, kafeer og spisesteder som tilbyr nylig fanget fisk og sjømat tilberedt av innovative kokker.
Overnatting og matservering

Christineborg Gjesthus

Christineborg Gjesthus ligger ideelt til på den idylliske øya Runde, kjent for sitt rike fugleliv og spennende historier. Med sin unike beliggenhet tilbyr gjestehuset en perfekt kombinasjon av overnatting og matservering. Gjestehuset tilbyr en unik matopplevelse der utsikten over storhavet komplementerer enhver rett, og har fasiliteter som passer en rekke arrangementer, fra bedriftssamlinger og kurs til private selskap og konferanser. Christineborg Gjesthus er et ideelt sted for de som ønsker å kombinere profesjonelle møter med god mat og unike naturopplevelser. Omringet av øyas flotte omgivelser, er dette det perfekte for å nyte lokal mat. Enten du er interessert i fugletitting, ønsker å utforske den lokale naturen, eller bare vil nyte det lokale dyrelivet, tilbyr Christineborg Gjesthus en innbydende og komfortabel base.
Sjømat

Kami Skotholmen

I en sjarmerende sjøbod fra midten av 1800-tallet, hvor historiske omgivelser fra Skotholmens dager som handelssted og fiskevær møter moderne kokkekunst og design, tilbyr Kami Skotholmen enestående matopplevelser fra sjøen. Her serveres fersk mat direkte fra havet, og menyen formes etter dagens fangst, noe som garanterer en frisk og innovativ matopplevelse hver gang du besøker restauranten. Kami Skotholmen er ikke bare en restaurant, men en opplevelsesarena hvor gode venner eller kolleger også kan samles rundt bordet for vinsmaking. Utforsk forskjellige viner mens du nyter utsikten og atmosfæren som kun Skotholmen kan tilby. Dette er den ideelle destinasjonen for dem som verdsetter kortreist sjømat, imponerende natur og en rik historie knyttet til handel. Enten du tar med vennegjengen, kjæresten eller jobben, byr Kami Skotholmen på uformelle og behagelige møter med smakfulle sauser, krydder og kulinariske nyanser.Ta turen til Kami Skotholmen og nyt en avslappet og hyggelig atmosfære kombinert med nydelig mat, i et miljø der hver detalj er en hyllest til øyas maritime arv.
Tilbakemeldinger

Hva våre gjester har å si

Bestill nå

Bestill ditt eventyr i dag!

Er du klar for ditt neste øy-eventyr? Bestill overnatting hos Runde Panorama nå og sikre deg et behagelig opphold. Gled deg til luksus, spektakulær natur og uforglemmelige opplevelser!