Aktiviteter

Bli med på en guidet tur rundt Runde

Bli med på en guidet båttur rundt Runde og opplev øyas unike dyreliv og flotte landskap fra vannet. Perfekt for natur- og fotoentusiaster!

Utforsk Runde fra sjøen 

Bli med på en uforglemmelig tur rundt den spektakulære øya Runde. Denne guidede turen tar deg med på en reise langs kystlinjen, hvor du kan oppleve øyas storslåtte natur og rike dyreliv fra et helt nytt perspektiv. En erfaren guide vil lede deg gjennom øyas maritime historie, mens du glir forbi idylliske omgivelser og et rikt dyreliv. 

En tur for alle

Denne turen er perfekt for naturinteresserte, fotoentusiaster og alle som ønsker å se Runde fra en annen vinkel. Den tradisjonsrike og sjarmerende båten sikrer deg en behagelig reise, uansett værforhold. Opplev Runde fra sjøen og få et unikt blikk på øya. Med Rundøy får du en trygg og informativ tur som garantert vil bli et høydepunkt under oppholdet. Turen er perfekt tilrettelagt for alle aldre og gir en dypere forståelse av øya sin unike økologi og kultur.

Se Runde fra sjøsiden med Rundøy

Bli med på en uforglemmelig guidet tur rundt fugleøya Runde. Oppdag øyas skjulte skatter og imponerende landskap mens en erfaren guide leder deg gjennom et eventyr av både kultur, natur og dyreliv. Denne guidede turen tar deg med gjennom dramatiske kystlinjer og frodige landskap, hvor du får se og lære om det rike dyrelivet, inkludert det berømte fuglefjellet som er hjem til tusenvis av sjøfugler. Underveis vil guiden dele innsikter om øyas fascinerende historie, fra gamle skipsvrak til legendariske skattefunn. På sjøen er den ideelle måten å oppleve og se Runde på.

Er du interessert?

Hvis du er nysgjerrig på våre aktiviteter og ønsker mer informasjon, ikke nøl med å sende oss en forespørsel.
Send forespørsel
Tilbakemeldinger

Hva våre gjester har å si

Bestill nå

Bestill ditt eventyr i dag!

Er du klar for ditt neste øy-eventyr? Bestill overnatting hos Runde Panorama nå og sikre deg et behagelig opphold. Gled deg til luksus, spektakulær natur og uforglemmelige opplevelser!