Aktiviteter

Havopplevelse – utforsk havet rundt Runde

Bli med Havopplevelse på en uforglemmelig sjøreise rundt Runde. Velg mellom en fleksibel taxibåt, en spennende RIB-tur, eller en rolig tur med passasjerbåten MB Olden for å se fuglefjellet og lære om den legendariske Rundeskatten. Oppdag Rundes natur og historie fra sjøsiden med Havopplevelse.

Opplev Runde fra havet med Havopplevelse

Bli med på uforglemmelige båtturer tilbudt av Havopplevelse. De gir deg en unik mulighet til å utforske øyas vakre kystlinje fra et helt nytt perspektiv, og oppleve dens rike maritime historie og yrende dyreliv. Havopplevelse tar deg med på guidede turer hvor du får se Runde fra sjøsiden. Turene tar deg forbi ikoniske landemerker som Runde fyr og gir deg sjansen til å se det berømte fuglefjellet hvor tusenvis av sjøfugler holder til. Du vil kunne lære om øyas fascinerende historie, inkludert den berømte Rundeskatten som ble funnet i nærheten, og høre spennende historier om skip som har forlist rundt Runde gjennom tidene.

En guidet tur til Runde

Bli med på en spennende RIB tur rundt Runde. Denne turen tilbyr ikke bare et unikt perspektiv av fuglefjellet fra sjøsiden, men tar deg også forbi Runde fyr. Underveis vil en kunnskapsrik guide fra Havopplevelse dele historier om den mystiske Rundeskatten og de historiske hendelsene knyttet til dette spektakulære stedet.

Kom tett på fuglene

For en mer komfortabel og intim opplevelse, bli med passasjerbåten MB Olden. Denne turen tar deg tett inntil det imponerende fuglefjellet på Runde, hvor du kan oppleve et av Norges mest fascinerende fugleliv på nært hold. MB Olden tilbyr en rolig og behagelig måte å se og lære om fuglene og deres naturlige habitat, og gjør denne turen ideell for natur- og fugleentusiaster.

Din fleksible sjøtaxi

Havopplevelse tilbyr også en tilpasset og personlig sjøreise med taxibåten HAVBLIKK. Denne tjenesten er perfekt for opptil 12 passasjerer som ønsker å utforske Sunnmøre fra sjøsiden. Enten du er ute etter en skreddersydd fisketur, ønsker å fange øyeblikkene gjennom en fototur, eller vil ha en guidet tur til det berømte fuglefjellet og det omkringliggende området, er HAVBLIKK klart til å møte dine behov.

Utforsk Rundes kystlinje med Havopplevelse

Uansett om du er en ivrig fuglekikker, fotograf eller bare på utkikk etter en innholdsrik dag på vannet, har Havopplevelse noe å tilby. Opplev alt fra stille stunder og historiefortelling på åpent hav, til yrende dyreliv og guidede turer med lærerike stopp ved historiske steder. Båtene er godt utstyrt for å håndtere ulike sjøforhold, og de erfarne guidene sørger for at du har en trygg og informativ opplevelse. Ikke gå glipp av sjansen til å se Runde fra et helt nytt perspektiv. Bli med Havopplevelse for en dag fylt med eventyr, historie og uforglemmelige omgivelser, og få muligheten til å oppleve Runde fra sjøen.

Er du interessert?

Hvis du er nysgjerrig på våre aktiviteter og ønsker mer informasjon, ikke nøl med å sende oss en forespørsel.
Send forespørsel
Tilbakemeldinger

Hva våre gjester har å si

Bestill nå

Bestill ditt eventyr i dag!

Er du klar for ditt neste øy-eventyr? Bestill overnatting hos Runde Panorama nå og sikre deg et behagelig opphold. Gled deg til luksus, spektakulær natur og uforglemmelige opplevelser!