Aktiviteter

Oppdag Rundeskatten på Runde

Bli med på en guidet omvisning og dykk ned i historien om Europas største myntfunn, Rundeskatten. Lær om de forliste skattene og få innsikt i øyas rike havmiljø og fugleliv. Opplev Rundes historie og unike natur på nært hold.

Utforsk Rundeskatten med Runde Miljøsenter

Dykk ned i historien om Europas største myntfunn, Rundeskatten, gjennom en spennende guidet omvisning på Runde Miljøsenter. Bli kjent med de dramatiske hendelsene rundt skipet Akerendam som forliste i 1725, og utforsk skatten som ble gjemt under havets overflate i nesten tre århundrer. Denne omvisningen gir deg ikke bare innsikt i de historiske begivenhetene, men også en unik mulighet til å få et glimt av skatten som ble funnet, i tillegg til et innblikk i øyas unike natur og dyreliv.

Lundesafari

Turen starter med visningen av filmen «Havets Sølv», som introduserer deg til Rundes rike havmiljø og øyas fascinerende maritime historie. Deretter vil den erfarne guiden føre deg gjennom utstillingen, hvor du får nærmere innsikt i øyas fuglearter og de miljømessige utfordringene de står overfor. Dette er en ideell opplevelse for naturinteresserte, fuglekikkere og de som planlegger en tur på Rundefjellet.

Tilpassede turer for alle 

Omvisningen ved Runde Miljøsenter er tilgjengelig året rundt for alle fra 6 år og oppover, og kan skreddersys for ulike grupper ved forespørsel. Dette gjør hver tur personlig og engasjerende, med nok av muligheter til å stille spørsmål og lære fra dedikerte eksperter. Billetter til den guidede omvisningen kan kjøpes i kaféen på Runde Miljøsenter. 

Runde - en skattekiste full av historie og naturopplevelser 

Legg turen innom Runde Miljøsenter for en utdypende og spennende omvisning som kombinerer naturhistorie og dyreliv med skjulte skatter fra fortiden. Runde er ikke bare et sted med vakre omgivelser, men også et sted med rike historier å fortelle, slik som historien om Rundeskatten. Gjør deg klar for en lærerik og inspirerende opplevelse full av historie, natur og eventyr på Runde. Utforsk de skjulte skattene denne unike øya har å tilby.

Er du interessert?

Hvis du er nysgjerrig på våre aktiviteter og ønsker mer informasjon, ikke nøl med å sende oss en forespørsel.
Send forespørsel
Tilbakemeldinger

Hva våre gjester har å si

Bestill nå

Bestill ditt eventyr i dag!

Er du klar for ditt neste øy-eventyr? Bestill overnatting hos Runde Panorama nå og sikre deg et behagelig opphold. Gled deg til luksus, spektakulær natur og uforglemmelige opplevelser!