Aktiviteter

Lundefuglen på Rundefjellet

Bli med til Rundefjellet og opplev et yrende fugleliv og fantastisk utsikt fra 300 meters høyde. Møt den fargerike lundefuglen og utforsk et eldorado av et dyreliv.

Oppdag Rundefjellet - Norges tredje største fuglefjell

Ta turen opp det spektakulære Rundefjellet, Norges tredje største fuglefjell, kjent for sitt pulserende fugleliv og mangfoldige plantearter. Denne unike destinasjonen tilbyr en fullstendig naturopplevelse. Toppen når omtrent 300 meter og gir besøkende et flott utsyn over havet, det omkringliggende øyriket, og de imponerende fjellene som strekker seg fra Stadt til Eide på Nordmøre. Turen til fjellplatået er en opplevelse i seg selv, med stier som leder deg gjennom variert terreng. På veien kan du lære mye om det lokale dyrelivet og økosystemet.

Lundefuglen 

Underveis vil du møte på den ikoniske lundefuglen, et høydepunkt for mange naturinteresserte. Disse sjarmerende fuglene, med sine fargerike nebb og lekne oppførsel, er bare en del av det rike dyrelivet som kan observeres på Runde. Det yrende fuglelivet på fjellet inkluderer også tusenvis av andre sjøfugler, og skaper en livlig atmosfære som er både hørbar og et fryd for øyet.

Enten du er en ivrig fuglekikker eller bare liker å gå i fjellet, tilbyr Rundebranden en uforglemmelig tur. Ta turen opp til Rundefjellet for å oppleve dette eldoradoet av dyreliv, hvor naturens mangfold viser seg fra sin beste side.

En guidet fjelltur til fuglefjellet på Runde

Bli med på en spennende Lundesafari og utforsk det berømte fuglefjellet på Runde. Denne guidede fjellturen er en fantastisk mulighet til å komme nært innpå lundefuglen, en av de flotteste og mest fargerike sjøfuglene på øya. Turen tar omtrent 45 minutter og når sitt høyeste punkt på cirka 200 meter over havet.

Nyt solnedgangen blant lundefuglene

Når dere når toppen av fuglefjellet, vil det være rikelig med tid til å nyte den spektakulære utsikten og den magiske solnedgangen. Se lundefuglene suse lekent over hodet ditt mens du tar inn omgivelsene. Denne unike opplevelsen gir ikke bare sjansen til å observere fuglene på nært hold, men også til å lære om Rundes rike naturhistorie og det omliggende havet. Bli med på denne minneverdige turen og opplev naturen på en måte du sent vil glemme.

Er du interessert?

Hvis du er nysgjerrig på våre aktiviteter og ønsker mer informasjon, ikke nøl med å sende oss en forespørsel.
Send forespørsel
Tilbakemeldinger

Hva våre gjester har å si

Bestill nå

Bestill ditt eventyr i dag!

Er du klar for ditt neste øy-eventyr? Bestill overnatting hos Runde Panorama nå og sikre deg et behagelig opphold. Gled deg til luksus, spektakulær natur og uforglemmelige opplevelser!